Chokladtagg!

Choklad är många goda ting. Nyttig, bra för själen, medicin vid hjärtesorg, en mysfaktor, för att bara nämna några egenskaper. Ljus, mörk, med nötter, kola eller salt. Allt funkar. I bakningens värld är chokladen en av de vanligaste smaksättningarna, den kan lyfta en vanlig alldaglig kaka till något fantastiskt!
Tänk er en kladdkaka UTAN choklad (eller kakao, whaterver)... Funkar inte, tro mig (det var blev misslyckad och ledsen kaka...)
Hyllingen till choklad har såklart att göra med den chokladtaggning som fikaföreninge infinner sig i och med chokladfestivalen som slår upp portarna imorgon. Vi har jobbat upp det ultimata chokladsuget genom att att prata, äta och leva i chokladen tecken hela veckan. Där kommer vi tillbaka till kladdkakan, som enligt oss är en av de bästa sättet att lindra ett chokladsug, om man inte skulle få tag i biljetter till choklasfestivalen så kan man alltid baka en! Och om man nu ska baka, så varför inte göra en riktig vinnare? Denna skönhet vann kladdkake-SM 2009 och lär inte göra dig (eller ditt chokldcraving) beviken!
  
http://www.tasteline.com/Recept/Kladdkaka_med_kanel-_och_kardemummafudge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0